Full Active -System NEXT MK3.10- 2xM3 + 2xK10sA

Next Proaudio
Complete System Configuration:

2 – Matrix M3 (http://www.next-proaudio.com/products/M3)

2 – Kubix K10sA (http://www.next-proaudio.com/products/k10sa)

2 - NEXT Speaker Pole Bracket for MATRIX

2 - Adjustable Distance Tube (0.82 - 1.4 m)

2 - Speaker cable 2 x 2.5mm² NL4 2.2m
Cod Produs: 4988028299086 Ai nevoie de ajutor? +40212317631
  • Descriere

Sistemul MK 3.10 este un sistem activ cu două căi, care integrează Kubix K10sA pentru a alimenta matricea pasivă M3.
Aceste tablouri de boxe au fost dezvoltate pentru a oferi cea mai înaltă inteligibilitate la un răspuns SPL ridicat și frecvență mai largă, oferind în același timp o lățime constantă a fasciculului pe o acoperire verticală selectabilă de către utilizator. Acest control precis al fasciculului se extinde până la 10kHz, cu mult peste valoarea de referință de 4 kHz a difuzoarelor tradiționale cu un singur șofer.Pentru a controla mai bine frecvențele inferioare, tehnologia Dipolar Tuned a fost dezvoltată de către inginerii NEXT-proaudio pentru a oferi un control mult mai consistent al modelului de frecvență joasă decât alte sisteme de dimensiuni similare.
Un comutator de mod muzical / vocal selectabil pentru utilizator este încorporat pentru a permite optimizarea rapidă și ușoară a sistemului. Modul muzical oferă un răspuns de frecvență plat, echilibrat, în timp ce modul Vocal adaugă o prezență de rază medie pentru o mai bună inteligibilitate a vorbirii.
Următoarele tablouri de coloane MATRIX sunt capabile să concentreze energia acustică acolo unde este nevoie, zona de ascultare, ceea ce duce la îmbunătățiri semnificative la inteligibilitatea vorbirii și claritatea muzicală chiar și în mediile acustice critice.
Integrarea cu modulele DPA amplificatoare de înaltă eficiență, cu 500Wrms, și prelucrarea digitală avansată, stabilesc un nou standard pentru denaturarea, zgomotul și eficiența termică, permițând utilizatorului să configureze sistemul selectând presetarea potrivită și lăsând sistemul să facă restul. Desigur, ca și în cealaltă serie, Presetările pot fi editate și stocate în 2 memorii USER.

Suport clienti 10:30 - 16:30

+40212317631 office@cristechnic.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!